+1 Kafe Başkan Şirin’i Ağırladı

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, engelli öğrencilerin topluma kazandırılması adına hizmete soktuğu +1 Kafe’de öğrencilerin misafiri oldu. Öğrencilerin hediye ettiği ve üzerinde “Bizim için zamanı yeniden başlattığınız için teşekkür ederiz”yazılı saati alan Başkan Şirin “+1 Kafemiz toplumumuzu ileri seviyeye taşıyacak bir projemizdir. Bu güzel hediye için onlara teşekkür ediyorum”dedi. (23.12.2017 - 15:20)

+1 Kafe Başkan Şirin’i Ağırladı

Turgutlu Belediyesi Eğitim ve Gençlik Merkezinde (TURBEM) faaliyete geçen ve Firdevs Gürel Eğitim Uygulama Merkezi’nden 10 öğrencinin çalıştığı +1 Kafe Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’i misafir etti. Okul Müdürü Mehmet Yenir ile öğrenci velilerinin, öğrencilerin ve öğretmenlerin hazır bulunduğu kahvaltıda yüzler güldü. Öğrenciler ile tek tek ilginelerek onlarla bol bol fotoğraf çektiren Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin “+1 Kafemiz ile toplumumuzu ileri seviyeye taşıyacak bir farkındalık peşindeyiz. Türkiye’de ilk olma ünvanına sahip bu kafeyi diğerlerinden ayıran ise, kafemizde bütün özel öğrencilerimizin hem eğitim görecek hem de çalışacak olmalarıdır. Tüm engelli gruplarının çalışabildiği ilk ve tek cafe projemizinde en büyük amacı özel öğrencilerimizin topluma adapte olmalarını sağlamak ve hayatlarını kolaylaştırmaktır. Bu projemizle birlikte toplumumuzda bir farkındalık oluşturuyoruz. Yüzlerinde gülümseme ,gözlerinde umut eksik olmayan özel kardeşlerimizle birlikte kurduğumuz Turgutlumuzun ve Türkiyemizin en özel kafesi +1 Kafeye tüm halkımızı bekliyoruz. Adım adım daha büyük hayallere doğru adım atıyoruz . Siz Yeter ki Hayal Edin , Biz Sizler İçin Gerçekleştirelim.Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”dedi. Daha sonra öğrenciler Başkan Şirin’e hediye takdim ederken, hediye edilen duvar saatinin üzerinde “ Bizim için zamanı yeniden başlattığınız için teşekkür ederiz” yazısını gören Başkan Şirin, bunun içinde ayrıca teşekkür ettiğini dile getirdi.