Başkan Şirin ve MHP Milletvekili Adayı Savaş Turgutlu Halkıyla Buluştu

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Milliyetçi Hareket Partisi 27. Dönem Manisa 2. Sıra Milletvekili Adayı Nurullah Savaş ile birlikte Turgutlulu esnaflarla bir araya geldi. Selvilitepe Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Şirin ve Milletvekili Adayı Savaş, esnafı tek tek ziyaret ederek, hasret giderdi, hayırlı ve bol kazançlar diledi. (01.06.2018 - 17:23)

Başkan Şirin ve MHP Milletvekili Adayı Savaş Turgutlu Halkıyla Buluştu

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Milliyetçi Hareket Partisi 27. Dönem Manisa 2. Sıra Milletvekili Adayı Nurullah Savaş ile birlikte Turgutlulu vatandaşlar ve esnaflarla bir araya geldi. Başkan Şirin ve Savaş’a MHP Turgutlu İlçe Başkanı Orhan Sayar, MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Serap Fera, MHP’li Turgutlu Belediye Meclis Üyeleri Ömer Sakı, Mustafa Yavaş ve Hasan Koç, Selendi Belediyesi Meclis Üyesi Şaban Yılmaz ve belediye birim müdürleri eşlik etti. İlk olarak Selvilitepe Mahalle Muhtarı Sait Kaya’yı ziyaret eden heyet, ardından Selvilitepe Mahallesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan, esnafla tek tek tokalaşan Başkan Şirin ve Savaş, esnafa hayırlı ve bol kazanç diledi. Hemşerileriyle bir araya gelen Başkan Şirin ve Savaş, 7’den 77’ye Turgutlulu vatandaşları selamlayarak hatıra fotoğrafları çektirdi.