Belediye Okulları Yeni Döneme Hazırlıyor

Turgutlu Belediyesi, yaz boyu okullarda sürdürdüğü çalışmalarına eğitim ve öğretimin başlamasına kısa bir süre kala hız verdi. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’in talimatlarıyla Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar kapsamında Manisa CBÜ Meslek Yüksek Okulu ve Samiye Nuriye Sevil Orta Okulu’nda budama, çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları gerçekleştirildi. (10.09.2017 - 15:47)

Belediye Okulları Yeni Döneme Hazırlıyor

Turgutlu Belediyesi, yaz boyu okullarda sürdürdüğü çalışmalarına eğitim ve öğretimin başlamasına kısa bir süre kala hız verdi.  Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’in talimatlarıyla Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar kapsamında Manisa CBÜ Meslek Yüksek Okulu ve Samiye Nuriye Sevil Orta Okulu’nda budama, çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları gerçekleştirildi.

Eğitim kurumlarına verdiği destekle velilerin, öğrencilerin ve okul yönetimlerinin takdirini kazanmaya devam eden Turgutlu Belediyesi, yaz boyu sürdürdüğü çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yeni eğitim-öğretim yılına kısa süre kala okulları yeni döneme hazırlayan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince bu kez Manisa Celal Bayar Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu ve Samiye Nuriye Sevil Orta Okul’unda budama, çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları gerçekleştiriliyor. Turgutlu Belediyesi’nin eğitim kurumlarının ihtiyaçlarına karşılamaya yönelik çalışmalarına devam ettiğini ve bu konuda hassas davrandıklarını belirten Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Bilindiği üzere okullarımızın açılmasına kısa bir süre kaldı. İdarecilik anlayışımızda okullarımıza büyük bir önem veriyoruz. Yıl boyu gerçekleştirdiğimiz okul boyama, çevre düzenlemesi, park taşı döşemesi ve peyzaj çalışmalarımızla okullarımızı daha güzel bir görünüm kavuşturmaya gayret ediyoruz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve gençlerimizin sorunsuz bir şekilde eğitim ve öğretim görmelerine gayret ediyoruz. Bu açıdan şimdiden öğrencilerimize ve öğretim görevlilerimize başarılı, sağlıklı ve güzel yeni eğitim-öğretim yılı diliyorum” dedi.