Bu Tiyatro Eğitime Destek İçin Sahnelenecek

Turgutlu Belediyesi Eğitim ve Gençlik Merkezi (TURBEM) tiyatro kulübü tarafından hazırlanan ‘Torbalar Gözaltı’ isimli tiyatro oyunu Çarşamba günü izleyici ile buluşacak. Firdevs Gürel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezinin yeni okul projesine destek amaçlı sergilenecek oyunda toplanacak gelir eğitime destek amaçlı kullanılacak. (07.05.2018 - 16:46)

Bu Tiyatro Eğitime Destek İçin Sahnelenecek

TURBEM tiyatro kulübü öğrencileri tarafından hazırlanan Torbalar Gözaltı isimli tiyatro oyunu izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. 9 Mayıs Çarşamba akşamı Mesadet Özcan Kültür Salonunda saat 20.00’da sahnelenecek olan oyunun bilet gelirleri Firdevs Gürel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezine bağışlanacak. Oyunun hayaller engel tanımaz sloganıyla sahneleneceğini belirten Sosyal İşler Müdürü Metin Akgül “Firdevs Gürel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezimizin bir okul hayali var. Bizlerde TURBEM olarak “Torbalar Gözaltı” isimli bir tiyatro oyunuyla bu okul projesine destek olmak istedik. Toplanacak olan bilet gelirlerini okulumuza bağışlayacağız. 9 Mayıs Çarşamba akşamı Mesadet Özcan Kültür Salonunda saat 20.00’da sahnelenecek olan oyun için biletler 10 lira karşılığında Turgutlu Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğünden temin edilebilir”dedi.