Derbent, Çepnidere ve Çepnibektaş'ta Aşure Bereketi

Turgutlu Belediyesi geleneksel aşure ikramlarına Derbent, Çepnidere ve Çepnibektaş Mahallesi’nde devam etti. İkram edilen yaklaşık 2 bin kişilik vatandaşların ağızlarını tatlandırırken, birlik ve beraberliğin yaşandığı dağıtımda vatandaşlar Turgutlu Belediyesi’ne teşekkür etti. (06.10.2017 - 16:29)

Derbent, Çepnidere ve Çepnibektaş'ta Aşure Bereketi

İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’ne bağlı Aşevi bünyesinde hazırlanan aşureler ilk olarak Derbent Mahallesi’nde vatandaşlara ikram edildi. İşletme ve İştirakler Müdürü Mehmet Ali Yalım ile Muhtarlık İşleri Müdürü Aydın Lenger’in de katıldığı aşure ikramlarında vatandaşlar hayır duası eşliğinde aşurelerden tattılar. Derbent Mahalle Muhtarı Ruhi Başkurt Turgutlu Belediyesi’ne aşure hayrı için teşekkür etti. Daha sonra Çepnidere ve Çepnibektaş Mahalleri’nde de aşure hayrını vatandaşla buluşturan Turgutlu Belediyesi, mahalle sakinlerine aşure ikram ederek ağızlarını tatlandırdı. Çepnidere Mahalle Muhtarı Tayfun Girgin aşure hayırlarının önümüzdeki yıllarda da devamını dileyerek Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’e ve ekibine teşekkür etti.