Dile Kolay Bir Yastıkta 50 Yıl Bir Ömür

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, gönülleri feth eden Gönül Projesi kapsamında sürdürdüğü ziyaretlerinde, Ahmet-Saadet Asılı çiftinin konuğu oldu. Duygu dolu anların yaşandığı buluşmada 50 yıl öncesine ait nikah defteriyle geçmişe yolculuk yapan Asılı Çifti Başkan Şirin’e teşekkür ederek, “Dünyaları verseniz bu kadar mutlu olamazdık” dedi. (12.02.2018 - 14:01)

Dile Kolay Bir Yastıkta 50 Yıl Bir Ömür

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’in sevgi, saygı ve birliktelik bağlarını güçlendirmeye dayalı Gönül Projesi, hayata geçtiği günden itibaren halkın büyük takdirini kazandı. Proje kapsamında ev ziyaretlerine devam eden Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, bu kez Cumhuriyet Mahallesi sakinlerinden Asılı Ailesi’ni ziyaret etti. Ziyarette kendisine Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Adil Beldek de eşlik etti.  Kendi isimlerine özel dekoratif saat ve 1967 yılında imzaladıkları nikah defterinin çerçevelenmiş suretini Asılı Çifti’ne hediye eden Başkan Şirin, “Evlilik yıllar geçtikçe kuvvetlenen tek bağdır. Değerli büyüklerimiz de bu anlamda genç çiftlerimize büyük bir örnek teşkil ediyorlar. Sizleri can-ı gönülden tebrik ediyorum. Bizlerin kapıları da sizlere her zaman açık. Allah’tan sizlere nice sağlıklı ve huzurlu yıllar yaşatsın” dedi.

Asılı Çifti’nden Başkan Şirin’e Teşekkür

Başkan Turgay Şirin’in ziyaretinden dolayı çok mutlu olduklarını dile getiren Ahmet-Saadet Asılı Çifti ise, “Sevgili Turgay kardeşimiz her şeyden öte bizim bir evladımız. Bizleri düşünmesi bile yeter. Özellikle nikah defterindeki eski fotoğraflarımızı görünce çok heyecanlandık. Çok duygulandık. İnanın çok mutlu olduk. Bize dünyaları verse bu kadar mutlu olamazdık. Allah sizlere de aynı mutluluğu yaşamayı nasip etsin. Çok teşekkür ediyoruz” dediler.