Fatih Caddesi Işıl Işıl

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Prestij Caddeler Projesi kapsamında uygulamaları devam eden Ergenekon Mahallesi Fatih Caddesi’nde incelemelerde bulundu. Aydınlatma direkleri ve tek tip bahçe dış cephe duvarlarıyla birlikte bölgenin çok farklı bir görünüme sahip olduğunu belirten Başkan Şirin, “Turgutlumuz’a ve bölgemize yakışır çalışmaların sürdüğü Fatih Caddesi, gece de gündüz de ayrı bir güzelliğe sahip oluyor” dedi. (28.10.2017 - 15:48)

Fatih Caddesi Işıl Işıl

Prestij Caddeler Projesi kapsamında uygulama çalışmaları hızla devam eden Fatih Caddesi üzerinde Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinatörü İbrahim Kutar ve Park Bahçeler Müdürü Önder Pala incelemelerde bulundu. Aydınlatma direklerinin konuşlandırılmasıyla bölgenin karanlıktan kurtulduğunu belirten Başkan Şirin “Aydınlatmalarıyla ışıl ışıl olan Fatih Caddemiz, eskisinden çok daha farklı bir görünüme kavuştu. Çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Mahalle Muhtarımız Arif Yaşar ve vatandaşlarımızla da bir arada olma imkanı bulduğum incelemelerimizde, kentimize ve bölgemize çok yakışacağını her zaman ifade ettiğim çalışmalarımızın beğeni toplaması yine doğru yolda olduğumuzun bir göstergesi oldu. Hafta içi incelememizde de ifade etmiştim, kaldırım döşemelerinde oldukça önemli bir mesafe kat edilen bölgede tek tip bahçe duvarları caddemize ayrı bir güzellik katarak yine ilçemizin bir kazancı oldu. Bu anlamda bir kez daha Manisa Büyükşehir Belediyemize ve MASKİ Genel Müdürlüğümüze hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. Fatih Caddesi’nin Turgutlu’muza ve vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.