Minik Öğrencilerden Başkan Şirin’e Sürpriz Ziyaret

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’e Kasaba Kids Anaokulu öğrencileri tarafından sürpriz bir ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarette Başkan Şirin’i yılsonu mezuniyet balosuna davet eden öğrenciler ayrıca kendi yaptıkları çiçeği de takdim ederek gönülleri feth etti. (04.05.2018 - 15:41)

Minik Öğrencilerden Başkan Şirin’e Sürpriz Ziyaret

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’in misafirleri bu defa minik öğrenciler oldu. Kasaba Kids Anaokulu Müdürü Sibel Önal nezaretinde Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’i ziyaret eden öğrenciler, Başkan Şirin’i yıl sonu balolarına davet ettiler. Bu sürpriz ziyaret karşısında mutlu olduğunu belirten Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Böyle güzel misafirleri ağırlamaktan her zaman mutluluk duyarız. Yıl sonu balolarına katılmayı elbette arzu ederim. Bugünün küçükleri yarının büyükleri geleceğimiz olan çocuklarımız bizler için değerlidir. Ayrıca el yapımı ve emek sarf edilen yapılan bu çiçeği büyük bir mutlulukla kabul ediyorum. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Öğrenciler ile tek tek yakından ilgilenen Başkan Şirin, onlara çeşitli hediyeler takdim ederek, anaokulu öğrencileri de el yapımı olan çiçeği Başkan Şirin’e sundular.