Muhtar Pısil Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, hayatını kaybeden Subaşı Mahallesi Muhtarı Necati Pısil’i son yolculuğuna uğurladı. Yakınlarının ve sevenlerinin acısını paylaşan Başkan Şirin, “Çok sevdiğim, değerli büyüğüm muhtarımız Necati Pısil’i Hakk’ın rahmetine uğurladık. İlçemize verdiği hizmetlerden dolayı Allah kendisinden razı olsun. Mekanı cennet olsun” dedi. (11.09.2017 - 16:13)

Muhtar Pısil Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı

Geçirdiği rahatsızlıktan dolayı tedavisine devam edildiği sırada hayatı kaybeden Subaşı Mahallesi Muhtarı Necati Pısil, dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı. Subaşı Camii’nde kılınan cenaze namazına Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Muhammet Evren, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Esendemir, AK Parti İlçe Başkanı Mürşid Gedizli, CHP İlçe Başkanı Erk Kayabaş, MHP İlçe Başkanı Orhan Sayar, mahalle muhtarları ve sevenleri katıldı.

“Onu Unutmayacağız”

Yaklaşık iki ay önce tedavisinin ardından ev istirahatindeyken muhtar Necati Pısil’e geçmiş olsun dileklerinde bulunduklarını belirten Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Acı haberi aldığımızda çok üzüldük. Kendisini en son ziyaretimizde yeniden aramızda görmek istediğimizi belirtmiştik. Takdir-i ilahi. Kaderden öteye geçilmiyor. Çok üzüldük. Elbette ilçemize verdiği hizmetleri unutmayacağız. Allah kendisinden razı olsun. Sevdiğimiz bir büyüğümüzü, ağabeyimizi kaybettik. Mekanı cennet olsun, ailesinin ve sevenlerinin başı sağolsun” dedi.