Orta Park'ta Ramazan Coşkusu Yaşandı

Turgutlu Belediyesi, Orta Park Saat Kulesi önünde gerçekleştirdiği geleneksel Ramazan etkinlikleriyle 7'den 77'ye vatandaşları bir araya getirdi. Yoğun katılımın olduğu gecedesahnelenen birbirinden farklı gösteriler büyük beğeni toplarken, alanı dolduran çocuklar keyifli bir akşam geçirmenin tadını çıkardı. (18.06.2017 - 15:59)

Orta Park'ta Ramazan Coşkusu Yaşandı

Turgutlu Belediyesi'nin yoğun ilgi gören Geleneksel Ramazan Etkinlikleri Orta Park Saat Kulesi önüne taşındı. Yüzlerce vatandaşın aileleriyle birlikte akın ettiği alanda Derin Sanat Tiyatrosutarafından hazırlanan gösteriler büyük beğeni topladı. Meddah, orta oyunu, Hacivat-Karagöz, semazen, ilizyon ve ateşbaz gösterilerini vatandaşlarca heyecanlı gözlerle izledi. Çocuklar için birbirinden farklı yarışmalar düzenlenirken, alanı dolduran vatandaşlar ücretsiz olarak dağıtılan Osmanlı Macunu, pamuk helva, şerbet ve patlamış mısırın tadını çıkardı. Gösterilerden son derece memnun olanvatandaşlar, Belediye Başkanı Turgay Şirin’e teşekkür etti. Geleneksel Ramazan Eğlenceleri 19 ve 20 Haziran 2017 tarihlerinde 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Alanı'nda gerçekleştirilecek.