Osman Öztaş Sokakta Yeni Bir Yaşam Alanı Kuruluyor

Turgutlu Belediyesi ilçe merkezine yeni bir sosyal yaşam alanı kazandırmak için çalışmalara başladı. Kurtuluş Mahallesi Osman Öztaş Sokak üzerinde bulunan çocuk parkında çalışma başlatan Turgutlu Belediyesi, parkı sil baştan yenileyerek yeni bir yaşam alanını ilçeye kazandırmış olacak. (09.07.2018 - 15:30)

Osman Öztaş Sokakta Yeni Bir Yaşam Alanı Kuruluyor

İlçeye kazandırdığı yeni yaşam alanlarıyla fark yaratan Turgutlu Belediyesi, şimdi de Kurtuluş Mahallesi Osman Öztaş sokak üzerinde bulunan çocuk parkını yeni bir yaşam alanına dönüştürmek için çalışmalara başladı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince çalışmaların başladığını belirten Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin “Bilindiği üzere sokak üzerinde bulunan çocuk oyun grubunun çok kullanışlı olmadığını gördük. Yaptığımız çalışmalarda alana süs havuzu, yürüyüş parkuru, çocuk oyun grubu, kamelya ve oturma bankları koyarak her haliyle farklı ve yeni bir yaşam alanı kazandırmak istedik. Ekiplerimiz çalışmalara başladı. Kısa zaman içerisinde çalışmaları tamamlayarak alanı vatandaşların kullanımına açacağız. Vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun” dedi.