Ova Yolları Yaza Hazırlanıyor

Turgutlu Belediyesi, yaz ayının yaklaşmasıyla birlikte çiftçilerin sıklıkla kullandığı ova yollarında tesviye ve düzeltme çalışmalarına başladı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda ilk etapta İzzettin mahallesinin ova yolları tesviye ile düzeltilmeye başladı. (09.04.2018 - 11:53)

Ova Yolları Yaza Hazırlanıyor

Turgutlu Belediyesi, çiftçilerin mağdur olmaması adına ova yollarında kış mevsiminin izlerini silen çalışmalarına başladı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilk etapta İzzettin Mahallesi’nde bulunan ova yollarını ele aldı. Çiftçilerin ova yollarını kullanırken daha rahat bir şekilde hareket etmelerini hedeflediklerini söyleyen Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, ova yollarını düzenli hale getirecek çalışmalarını tüm ilçe sınırları içerisinde gerçekleştireceklerini belirtti. Çiftçiler de yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getirirken, Başkan Şirin’e teşekkür etti.