Özcan Ailesi'nin Acısını Paylaştılar

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Kaymakam Uğur Turan ve Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, TÜİK Başkan Yardımcısı Sayın Musa Yılmaz’ın vefat eden kayınvalidesi Cennet Özcan'ı son yolculuğuna uğurladı. (10.09.2017 - 18:21)

Özcan Ailesi’nin Acısını Paylaştılar

Burdur Valisi Şerif Yılmaz’ın kardeşi TÜİK Başkan Yardımcısı Musa Yılmaz’ın vefat eden kayınvalidesi Merhume Cennet Özcan, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Kaymakam Uğur Turan ve Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’in de katıldığı Yukarı Bozkır Mahallesi'ndeki cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Vali Güvençer, Kaymakam Turan ve Başkan Şirin, Özcan ve Yılmaz ailelerine baş sağlığında bulunarak, Merhume Özcan’a Allah’tan rahmet diledi. Cenaze töreninin ardından şehir merkezinde esnaf ziyareti yapan Vali Mustafa Hakan Güvençer, Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Kaymakam Uğur Turan ve Belediye Başkanı Turgay Şirin, Turgutlu’nun en eski esnaflarından Ethem Karataş ve çevre esnafı tarafından ağırlandı. Daha sonra Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’in babası eski esnaflardan Hikmet Şirin’i ziyaret eden heyet, Hikmet Usta ile sohbet etti.