Televizyon Cumhuriyeti 3. kez Perde Diyecek

Turgutlu Belediyesi Şehir Tiyatrosu daha önce iki kez sahnelediği Televizyon Cumhuriyeti isim oyunlarını yoğun talep üzerine 17 Mayıs Çarşamba akşamı bir kez daha sahneleyecekler. Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda sahnelenecek oyun saat 20.30’da başlayacak. (16.05.2017 - 11:37)

Televizyon Cumhuriyeti 3. kez Perde Diyecek

Turgutlu Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibinin yeni oyunları olan Televizyon Cumhuriyeti isim tiyatro, 17 Mayıs Çarşamba akşamı 3. kez perde diyecek. Daha önce iki defa sahnelen oyun tiyatroseverlerden ve Turgutlu halkından gelen yoğun talep üzerine son kez izleyicisiyle buluşacak. TUTSO Konferans Salonu'nda saat 20.30’da sahnelenecek oyuna tüm Turgutlu halkını davet eden Belediye Başkanı Turgay Şirin,Tiyatro Topluluğu Genel Sanat Yönetmeni Alpay Erdoğmuş ve ekibini başarılı performansından dolayı kutlayarak, tüm tiyatroseverleri oyunu izlemeye davet etti.Televizyonun insanlar üzerindeki etkisine gönderme yapan oyun ücretsiz olarak sahnelenecek.