21 EYLÜL 2020
TURGUTLU KAYMAKAMLIĞI İLÇE UMUMİ HIFSISIHHA KURULUNDAN İLAN:DAHA ÖNCEKİ KARARIMIZ İLE DURUDURULAN CUMARTESİ PAZARININ PANDEMİ ÖNCESİ GİBİ FAALİYETİNE HER HAFTACUMARTESİ GÜNLERİ DEVAM ETMESİNE PAZAR TERİ İÇERİSİNE TEZGAH SAYISININ İKİ KATI KADAR VATANDAŞLARIMIZIN ALINMASINA MASKE,MESAFE ,ve HİJYEN KURALLARINA UYGUN ŞEKİLDE HAREKET EDİLMESİNE KARAR VERİLMİŞTİR. HALKIMIZA İLANEN DUYURULUR.
13 AĞUSTOS 2020
BOZKURT MAHALLE MUHTARLIĞINDAN İLAN:14.08.2020 YARIN MOTORSİKLET VE TRAKTÖR VİZESİ YAPILACAKTIR.HALKIMIZA İLANEN DUYURULUR.
06 AĞUSTOS 2020
TURGUTLU BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN İLAN:MÜLKİYETİ ve TASARRUFU TURGUTLU BELEDİYESİNE AİT İLÇEMİZ TURGUTLU SINIRLARI İÇİNDE YER ALAN TASARRUFU BELEDİYEMİZE AİT YEŞİL ALANLARDA ve MEZARLIKLARDA BULUNAN ÇAM AĞAÇLARINDAKİ KOZALAKLARIN TOPLANMASI ve SATILMASI İŞİNİN İHALESİ TURGUTLU BELEDİYESİ ENCÜMENİNCE 2886 SAYILI DEVLET İHALE KANUNU'NUN 45.MADDESİ GEREĞİNCE AÇIK ARTIRMA USULÜ İLE YAPILACAKTIR.İHALE 28/08/2020 CUMA GÜNÜ SAAT:15:00 de TURGUTLU ENCÜMEN TOPLANTI SALONU BELEDİYE ENCÜMENİ HUZURUNDA YAPILACAK OLUP ,ÖZEL TEKNİK ŞARTNAME MESAİ SAATLERİ İÇERİSİNDE HERGÜN BELEDİYEMİZ PARK ve BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ İLE TURGULU BELEDİYESİ RESMİ İNTERNET SİTESİNDE GÖRÜLEBİLİR.
30 TEMMUZ 2020
KURBAN BAYRAMI SÜRESİNCE NÖBETÇİ FIRINLAR LİSTESİ
28 TEMMUZ 2020
İLAN:VESTEL BEYAZ EŞYA FABRİKASINDA ÜRETİMDE ÇALIŞACAK 18/40 YAŞ ARASI BAY BAYAN (ASGARİ ÜCRET+PRİM)PERSONEL ALIMI OLACAKTIR.BAŞVURULAR TURGUTLU BELEDİYESİ İŞKUR HİZMET NOKTASINA OLACAKTIR.
24 Temmuz 2020
MANİSA BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİ TURGUTLU İLÇESİ MUHTARLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN İLAN DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜ TARAFINDAN PANDEMİ OLARAK NİTELENDİRİLEN VE TÜM DÜNYAYI TEHDİT ETMEYE DEVAM EDEN COVİT-19 ADI VERİLEN KORONAVİRÜS SALGININDAN VATANDAŞLARIMIZI KORUMAK VE SALGININ YAYILMASINI ENGELLEMEK AMACIYLA IRLAMAZ VADİSİ REKREASYON ALANINDA MANGAL YAKMAK YASAKTIR. TÜM HALKIMIZA İLANEN DUYURULUR.
20 Temmuz 2020
KIZILAYDAN İLAN COVİD-19 PANDEMİSİ NEDENİYLE AZALAN KAN STOKLARININ ARTTIRILMASI İÇİN BUGÜN SAAT 11:30 İLE 19:30 ORTAPARK'TA KAN BAĞIŞLARINIZI KABUL EDECEKTİR KAN BAĞIŞINDA BULUNMAK İSTEYEN VATANDAŞLARIMIZA İLANEN DUYURULUR.
16Temmuz 2020
TURGUTLU BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN İLAN TURGUTLU BELEDİYE EĞİTİM MERKEZİ, 7. SINIF, 8. SINIF, 11. SINIF, 12. SINIF VE MEZUN GRUPLARIMIZIN ÜNİVERSİTE HAZIRLIK KURSLARI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR. 15 AĞUSTOSTA BAŞLAYACAK KURSLARIMIZIN KAYITLARI TURGUTLU BELEDİYESİ ZEMİN KAT VE TURGUTLU BELEDİYESİ EĞİTİM MERKEZİ BİNASI ( ATATÜRK BULVARI GARANTİ BANKASI ÜZERİNDE) YAPILMAKTADIR. TÜM HALKIMIZA İLANEN DUYURULUR.
14Temmuz 2020
GEDİZ ELEKTRİKTEN İLAN 15/07/2020 ÇARŞAMBA GÜNÜ İLÇEMİZ URGANLI MERASINDAKİ SULAMA TRAFOLARI VE ÇİFTLİKLER KISMINDA 10:00 İLE 16:00 SAATLERİ ARASINDA ARIZA BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMASI NEDENİ İLE ELEKTRİK KESİNTİSİ OLACAKTIR. HALKIMIZA İLANEN DUYURULUR.
13 Temmuz 2020
GEDİZ ELEKTRİKTEN İLAN 14.TEMMUZ 2020 TARİHİNDE 09:00 İLE 16:00 SAATLERİ ARASINDA DERBENT ALTI MEVKİ TARIMSAL SULAMALAR, TAVUK ÇİFTLİKLERİ VE ŞAKİR ÖZTÜRK ÖZEL KISIMLARINDA ARZA VE BAKIM ONARIM ÇALIŞMASI NEDENİYLE ELEKTRİK KESİNTİSİ OLACAKTIR .
10 Temmuz 2020
KIZILAY KAN MERKEZİNDEN İLAN: 12-13 TEMMUZ PAZAR VE PAZARTESİ GÜNLERİ SAAT:10:30 İLE 23:30 SAATLERİ ARASI ORTAPARK'TA KAN ve KÖK HÜCRE BAĞIŞI ETKİNLİĞİ YAPILACAKTIR. HALKIMIZA İLANEN DUYURULUR.
08 Temmuz 2020
İLÇE TARIM ve ORMAN MÜDÜRLÜĞÜNDEN İLAN:2020 YILI KURBAN BAYRAMINDA MÜDÜRLÜĞÜMÜZE KAYITLI HAYVANCILIK İŞLETMESİNDE KURBAN KESİM HİZMETİ VERMEK İSTEYEN İŞLETME SAHİPLERİNİN EN GEÇ 24 TEMMUZ 2020 MESAİ BİTİMİNE KADAR İLÇE TARIM ve ORMAN MÜDÜRLÜĞÜMÜZE BAŞVURUDA BULUNARAK İZİN ALMALARI GEREKMEKTEDİR.
02 Temmuz 2020
KIYMETLİ TURGUTLULAR KORANAVİRÜS 'LE MÜCADELEDE BAŞARI ANCAK KURALLARA SIKI SIKIYA UYMAKLA MÜMKÜNDÜR.SOSYAL MESAFE VE MASKE KURALI BAŞTA OLMAK ÜZERE TÜM KURALLARA İSTİSNASIZ UYMAMIZ KORANAVİRÜSLE MÜCADELEMİZDE BÜYÜK ÖNEME SAHİPTİR.LÜTFEN KURALLLARA UYALIM UYMAYANLARI 112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİMİZE BİLDİRELİM.
01 Temmuz 2020
TURGUTLU BELEDİYESİ 2020 YILI KURBAN PAZAR YERİ KOTRALARI 3 TEMMUZ CUMA GÜNÜ SAAT:09:00 da SATIŞA BAŞLANACAKTIR..KOTRA BEDELİ 1500 TÜRK LİRASIDIR.
Daha Fazla