TURGUTLU KAYMAKAMLIĞI İLÇE HIFZISSIHHA KURULU BAŞKANLIĞINDAN İLAN

İLÇEMİZDE KURULAN PAZARTESİ PAZARININ HAFTANIN 5 GÜNÜ KURULMASINA , ÇARŞAMBA GÜNÜ KURULAN SELVİLİTEPE PAZARININ HAFTADA 1 GÜN ÇARŞAMBA GÜNÜ KURULMASINA ,PERŞEMBE GÜNÜ ERGENEKON MAHALLESİNDE KURULAN PAZARIN HAFTADA 1 GÜN PERŞEMBE GÜNÜ KURULMASINA, CUMARTESİ PAZAR YERİNİN SADECE TUHAFİYE GİYİM REYONLARININ AÇIK OLMASINA KARAR VERİLMİŞTİR.

GEDİZ ELEKTRİKTEN İLAN

17/07/2020 CUMA GÜNÜ İLÇEMİZ YARINTI MEVKİİ, YARINTI BELEDİYE SU POMPALARI , TARIMSAL SULAMA ABONELERİ VE ÇİFTLİKLER KISMINDA 09:00 İLE 16:00 SAATLERİ ARASINDA ARZA BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMASI NEDENİ İLE ELEKTRİK KESİNTİSİ OLACAKTIR.

HALKIMIZA İLANEN DUYURULUR.

TURGUTLU BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN İLAN

TURGUTLU BELEDİYE EĞİTİM MERKEZİ, 7. SINIF, 8. SINIF, 11. SINIF, 12. SINIF VE MEZUN GRUPLARIMIZIN ÜNİVERSİTE HAZIRLIK KURSLARI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR. 15 AĞUSTOSTA BAŞLAYACAK KURSLARIMIZIN KAYITLARI TURGUTLU BELEDİYESİ ZEMİN KAT VE TURGUTLU BELEDİYESİ EĞİTİM MERKEZİ BİNASI ( ATATÜRK BULVARI GARANTİ BANKASI ÜZERİNDE) YAPILMAKTADIR.

TÜM HALKIMIZA İLANEN DUYURULUR.