Açılışa Hazırlanan Ensar Cami’nin Bahçesi Belediye ile Güzelleşti

Turgutlu Belediyesi, hayırseverlerin destekleriyle yapımı tamamlanan ve ibadete açılmaya hazırlanan Çıkrıkçı Mahallesinde bulunan Ensar Camii bahçesinde hummalı bir çalışma gerçekleştirdi. Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaptıkları çalışmalar ile cami bahçesini güzelleştirerek açılışa hazır hale getirdi. (08.11.2018 - 13:37)

Açılışa Hazırlanan Ensar Cami’nin Bahçesi Belediye ile Güzelleşti

Açılışa hazırlanan Çıkrıkçı Mahallesi Ensar Camii, Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarıyla hizmete hazır hale getiriliyor. Hayırsever tarafından yaptırılan caminin eksikliklerini gidermenin gayretinde olduklarını söyleyen Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Kamu kurum ve kuruluşlarına imkanlarımız dahilinde destek vermeye gayret ederken bu kapsamda hayırseverimizin büyük destekleriyle ilçemize kazandırılan Ensar Camii’nin ihtiyaçlarını gideriyoruz. Çevre düzenlemesi kapsamında bordür ve parke taşı döşemelerini, çevre temizliğini ve peyzaj çalışmalarını tamamlamak üzereyiz. Mevcut alana Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizce yaklaşık 300 adet çeşitli ağaç ve çiçek fidanı dikimi gerçekleştirdik. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizde bordür ve parke taşı döşeme çalışmasını gerçekleştirerek bahçeye güzel bir görünüm kazandırdı. İnşallah hayırlısı ile camimizin açılışını yakın zamanda gerçekleştireceğiz. Bu anlamda şimdiden caminin Çıkrıkçı Mahalle sakinlerimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Çok büyük destekle camiyi ilçemize kazandıran hayırseverimize de teşekkür ediyorum. Allah kendisinden razı olsun. Rabbim camimizde şükür namazları kılmayı bizlere nasip etsin” dedi.