Baktırlı Turgutlu Belediyesiyle Yenileniyor

Kırsal mahallerin eksiklerine yönelik çalışmalarını sürdüren Turgutlu Belediyesi, bu kapsamda Turgutlu’ya uzak mahallerden biri olan Baktırlı’nın eksiklerini gidermeye devam ediyor. Vatandaşların isteği olan kiraz alım yerinin yapılmasının ardından şimdi de mahallenin sokaklarında yaklaşık 5 bin metrekare parke taşı döşeme çalışmasına başlanıldı. (23.10.2018 - 15:17)

Baktırlı Turgutlu Belediyesi’yle Yenileniyor

Hem merkezde hem de merkeze uzak mahallerde eksikleri giderme adına çalışmalarını sürdüren Turgutlu Belediyesi, Baktırlı Mahallesi’nin eksiklerini gidermeye devam ediyor. Mahallede kiraz alım yerinin yapılmasının ardından en büyük eksiklerden biri olan parke taşı döşeme çalışmalarına başladıklarını belirten Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin “Baktırlı Mahallemiz merkezimize uzak olan mahallerimizden biri. Burada vatandaşlarımız isteği olan kiram alım yerini tamamladık. İlerleyen zamanlarda kiraz alım yerini büyütme çalışmasını gerçekleştireceğiz. Mahallemizin en büyük sıkınlarından biri olan parke taşı çalışmalarını da Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından başlanıldı. Mahalle içerisindeki sokaklarda yaklaşık 5 bin metrekare parke taşı döşemesi gerçekleştireceğiz. Toprak zemin olan yolları kış mevsiminde yağmurdan ve çamurdan kurtarmış olacağız. Gerek şehir merkezinde gerekse kırsal mahallelerimizde çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalar mahallemize şimdiden hayırlı olsun” dedi.

“Başkanımızdan Allah Razı Olsun Eksiklerimizi Gideriyor”

Mahallerine yapılan çalışmalardan dolayı son derece mutlu olan Baktırlı Mahallesi Muhtarı Hüseyin Okur “daha önce de söyledim yine söylüyorum, Başkanımızdan Allah razı olsun. Eksiklerimiz bir bir gideriyor. Önce kiraz alım yerimizi yaptı, büyüteceğinin de sözünü aldık. Şimdi de sokaklarımız tozdan çamurdan kurtaracak parke taşı çalışmasına başladı. Yaptığı hizmetlerden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.