Başkan Ergün ve Başkan Şirin Prestij Caddeleri’nde

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Prestij Caddeler Projesi kapsamında sil baştan yenilenen Yedi Eylül Yolu ve Şehitler Yolu’nda inceleme gezisi yaptı. Caddeler üzerinde vatandaşla selamlaşan ve esnaflara hayırlı işler dileyen Başkan Ergün ve Başkan Şirin, çalışmaların hayırlı olmasını dilerken, vatandaşlar da çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, talep ve isteklerini kendilerine iletti. (23.11.2018 - 14:52)

Başkan Ergün ve Başkan Şirin Prestij Caddeleri’nde

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ile beraberindekiler, Prestij Cadde Projesi kapsamına alınan ve düzenlemeleri tamamlanan 7 Eylül Yolu ve Şehitler Yolu’nda incelemelerde bulundu. Ziyarette Şehitler Mahalle Muhtarı Eşref Başaran da eşlik etti. Prestij caddeleri üzerindeki esnaflara hayırlı işler dileyen Başkan Ergün ve Başkan Şirin, vatandaşlarla selamlaştı, esnafa hayırlı işler diledi. Altyapı ve üstyapıları prestij cadde projesi kapsamında tamamen yenilenen, aydınlık ve modern bir görünüm kazanan caddelerin vatandaşlara hayırlı olmasını dileyen Başkan Ergün ve Başkan Şirin, 7 Eylül Yolu üzerindeki meydana özel bir peyzaj çalışması yapacaklarının sözünü verdi.