Başkan Şirin Albayrak Mahallesi Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Albayrak Mahallesi’ne ziyarette bulunarak vatandaşlar ve mahalle muhtarı Yalçın Sertel ile bir araya geldi. Mahallede yapılan doğalgaz çalışmaları ve yol yenileme çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Şirin, “Sorunların çözümü için yerinde inceleme fırsatı bulduk. Hem doğalgaz bağlantısı hem de yol yenileme çalışmalarını hızlandıracağız” dedi. (02.11.2018 - 12:19)

Başkan Şirin Albayrak Mahallesi Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Albayrak Mahallesi’nde mahallenin eksiklerini gidermek adına vatandaş ve mahalle muhtarı Yalçın Sertel ile bir araya gelen Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin sorunları yerinde dinledi. Kendisinin de çocukluğunun bu mahallede geçtiğin belirten Başkan Şirin, “61 mahallemize eşit hizmet anlayışı ile Turgutlu Belediyesi olarak çalışmalarımızı tüm hızımızla sürdürüyoruz. Albayrak Mahallesi benim çocukluğumun geçtiği bir mahalle. Bende yeri ayrı. Geldiğimizin günden bu yana bir çok sokakta yenileme çalışması gerçekleştirdik. İmara açılan alanlarımız oldu. Bazı sokaklarımızda doğalgaz bağlantısı gerçekleşti. Bunun devamı için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ayrıca sokaklarımızda da yenileme çalışmalarına devam edeceğiz. Muhtarımız Yalçın Sertel ile çeşitli konularda istişarede bulunduk. Fen İşleri Müdürümüz Yasemin Özay Sungur ile birlikte çalışmaların takipçisi olacağız” dedi.

Muhtar Sertel’den Teşekkür

Başkan Şirin’e bu ziyaretinden dolayı teşekkür eden Muhtar Sertel de, “Başkanımız hizmet süresi içerisinde mahallemizde bir çok hizmet gerçekleştirdi. Kendisine bu hizmetleri için teşekkür ediyoruz. Birkaç sorunumuz hakkında kendisi ile görüşme gerçekleştirdi sağolsun yakından ilgileneceğini söyledi” şeklinde konuştu. Vatandaşlarında ilgisi ile karşılanan Belediye Başkanı Turgay Şirin onlarla da sohbet ederek, çalışmalar hakkında bilgi verdi.