Başkan Şirin Malatyalıların Aşure Etkinliğine Katıldı

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Malatyalılar Birlik ve Beraberlik Derneği tarafından düzenlenen Aşure etkinliğine katılarak vatandaşlara aşure ikram etti. Gönüllerin bir olduğu aşure etkiliğinde Başkan Şirin, etkinliği düzenleyen dernek yöneticilerine teşekkür etti. (02.10.2018 - 16:18)

Başkan Şirin Malatyalıların Aşure Etkinliğine Katıldı

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Malatyalılar Birlik ve Beraberlik Derneği tarafından düzenlenen Aşure etkinliğine katılarak vatandaşlara aşure ikram etti. Gönüllerin bir olduğu aşure etkiliğinde Başkan Şirin, etkliğini düzenleyen dernek yöneticilerine teşekkür etti.

Turgutlu Malatyalılar Birlik ve Beraberlik Derneği, Muharrem ayı vesilesiyle aşure hayrı düzenlendi. Belediye hizmet binası saatli kule önünde gerçekleşen aşure hayrına Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Belediye Başkan Yardımcıları Hakan Sezer, İskender Tunç, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum örgüt temsilcileri ve daire müdürleri de katıldı. Vatandaşlara kendi elleriyle aşure ikram eden Belediye Başkanı Turgay Şirin, yapılan hayrın Allah katında kabulünü diledi. Dernek Başkanı Hacı Ali Özsoy ve yöneticilerine de teşekkür eden Başkan Şirin, alanda bulunan vatandaşlar ile sohbet ederek onlarla hatıra fotoğrafları da çektirdi.