Başkan Şirin’den MHP İlçe Teşkilatı’na Hayırlı Olsun Ziyareti

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Milliyetçi Hareket Partisi Turgutlu İlçe Başkanlığı görevine getirilen Gürhan Bostan ve yönetim kurulu üyelerine ziyarette bulunarak hayırlı olsun dileklerini iletti. Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte parti teşkilatının yeni parti binasında gerçekleştirilen ziyarette birlik ve beraberlik mesajları verilirken, Başkan Şirin, “3 Hilal’i dalgalandırdığımız Turgutlumuz’da inşallah Allah’ın izni, Saygıdeğer Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin teveccühleri ve halkımızın desteğiyle daha da kenetleneceğiz, Turgutlu’muzu çok daha ileriye taşıyacağız” dedi. (05.12.2018 - 11:00)

Başkan Şirin’den MHP İlçe Teşkilatı’na Hayırlı Olsun Ziyareti

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Turgutlu Belediye Meclis Üyeleri ve Ülkü Ocağı Turgutlu İlçe Başkanı Cemal Gürefe ile birlikte MHP İlçe Başkanlığı görevine getirilen Gürhan Bostan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Milliyetçi Hareket Partisi Turgutlu İlçe Teşkilatı’nın yeni hizmet binasında gerçekleştirilen ziyarette sıcak karşılamanın ardından açıklama yapan Başkan Şirin, “Sayın İlçe Başkanımız değişiklik sonrası görevi devraldı ve çalışmalarına başladı. Yaklaşan bir seçim süreci var. Ülkemizin bulunduğu durum belli. El birliği ile kenetlenerek Turgutlu’muzu daha iyi yerlere taşıyacağımıza dair inancımız tam. Çabamız, gayretimiz bu yönde olacak. Yerel iktidar noktasında inşallah Allah nasip ederse yeniden göreve layık görüldüğümüz takdirde yaptığımız hizmetlere çok daha yenilerini, çok daha fazlasını ilave ederek vatandaşımızın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gönlünde olma çabası içinde olacağız. Niyetler halis olduğunda sonuçlar da güzel olacak. Partimizin ‘Üretken Belediyecilik’ mantığını devam ettireceğiz. Bugüne kadar Turgutlu’muza tarihinde görülmemiş bir yatırım kazandırdık. 300 milyon liradan fazla bir yatırım ile Turgutlu’muzu buluşturduğumuz bu dönemin ardından bir 5 yıl daha görevde olursak daha fazlasını yapma çabası içinde olacağız. Hem Ülkü Ocaklarımız da dahil teşkilatımız ile el ele gönül gönüle olacağız. Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben düşüncesiyle hareket eden partimizin bireyleri olarak bu düsturumuzu bozmadık sonuna kadar da bu düşünceyle hareket edeceğiz. Yerli ve milli ruhumuzu bozmayacağız. Saygıdeğer Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin bizlere verdiği direktifler doğrultusunda Cumhur İttifakına bağlı kalarak herkesi kucaklayarak yerel yönetimde bu başarımızı ve hizmet yarışımızın devamını sağlamaya çalışacağız. Allah hepimize güç kuvvet versin. Kendilerine verilen layıkıyla yerine getireceklerine inandığımız İlçe Başkanımıza ve değerli yönetim kurulu üyelerimize başarılar diliyorum. Allah utandırmasın. Rabbim yar ve yardımcıları olsun. İnşallah alnımız açık, başımız dik bir taşıdığımız bu bayrağı hep birlikte daha ileriye aşıyacağız” dedi.

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden İlçe Başkanı Gürhan Bostan ise “Sayın Başkanımız’ın duruşu ve hizmet aşkıyla geçen sürede kendisinin de ifade ettiği gibi Turgutlumuz milyonlarca liralık yatırım kazandı. İlçemizdeki değişim ve gelişim ortada. Şimdi de Yerel Seçimler için canla başla çalışma içerisindeyiz. Hep birlikte kenetlenerek ben hedefe ulaşacağımıza inanıyorum. Belediye Başkanımız Turgay Şirin’in başarısını çok daha ileri noktaya taşıyarak başarıyı yakalayacağız. Vatandaşın gönlünde yerimizin olduğunu düşünüyorum ve bu düşüncelerini de sandığa yansıtacağını düşünüyorum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun” şeklinde konuştu.