Fark Edersen Çok Şey Fark Eder

Turgutlu Belediyesi Spor Akademisi öğrencileri 1-31 Ekim Meme Kanseri farkındalık ayında meme kanserinin fark edilmesini sağlamak amaçlı bir etkinlik gerçekleştirdi. ‘Fark Edersen Çok Şey Fark Eder’ düşüncesinden yola çıkan gençleri ailelerine pembe kurdele vererek meme kanserinden erken teşhisinin önemine dikkat çekmiş oldu. (01.11.2018 - 11:37)

Fark Edersen Çok Şey Fark Eder

1-31 Ekim tarihlerinde Meme Kanseri farkındalık ayında Turgutlu Belediyesi Spor Akademisi öğrencileri erken teşhisin önemine dikkat çekmek amaçlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Meme kanserinin erken teşhisinde ‘Fark Edersen Çok Şey Fark Eder’ düşüncesinden yola çıktıklarını belirten Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin “Erken teşhis hayat kurtarır. Bizler de Turgutlu Belediyesi Spor Akademisinin genç öğrencileri ile ‘Fark Edersen Çok Şey Fark Eder’ düşüncesiyle bir etkinlik gerçekleştirdik. Burada çocuklarımız ailelerine pembe kurdele ve bilgilendirici broşür vererek meme kanserinin erken teşhisinde birlikte hareket ettiler. Ayda bir kendi kendinizi muayene etmeyi, yılda bir kez de doktora görünmeyi ihmal etmeyin. En başta söylediğimiz gibi erken teşhis hayat kurtarır. Böyle anlamlı bir etkinlik için Sosyal İşler Müdürlüğümüze ve genç öğrenci kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi.