Karadenizliler’den Başkanlara Teşekkür

Turgutlu Karadenizliler Derneği, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’i ağırladı. Alparslan Türkeş Kavşağı inceleme gezisi esnasında Başkan Ergün ve Başkan Şirin’i derneklerine davet ederek ikramda bulunan Karadenizliler Derneği Başkanı İbrahim Uzun, Turgutlu’ya kazandırdıkları dev projeden dolayı kendilerine teşekkür etti. (22.11.2018 - 12:13)

Karadenizliler’den Başkanlara Teşekkür

Turgutlu ziyaretleri kapsamında Alparslan Türkeş Köprülü Kavşağı’nda incelemelerde bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, güzergah üzerinde bulunan Mimar Sinan Parkı’nda yer alan Karadenizliler Dernek Lokali’nde ağırlandı. Dernek başkanı İbrahim Uzun’un davetini kırmayan Başkan Ergün, Başkan Şirin, mahalle muhtarları ve beraberindeki heyet, mola verdikleri lokalde çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Davetlerini kırmayan Başkan Ergün ve Başkan Şirin’e teşekkür eden Uzun, “Değerli Başkanlarımız hoşgeldiler, sefa verdiler. Kavşağımız çok güzel oldu. Allah bin kere razı olsun. Bizler yakinen takip ettik, gerçekten ortaya muazzam bir yatırım çıktı. Bunu bizler dahi hayal edemezdik. Sizlere minnettarız. Elbette mahallemizde sıkıntıları çektik. Sefasını da inşallah hep beraber yaşayacağız. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Diğer yandan Mimar Sinan Parkımız’da da yapılan çalışmalardan dolayı derneğimiz adına teşekkür ediyorum” diyerek, kendilerini Aralık ayında gerçekleştirilecek olan Geleneksel Hamsi Şenliği’ne davet etti. Başkan Ergün ve Başkan Şirin de Uzun ile kendilerini ağırlayan hemşerilerine teşekkür ederek, projenin ikinci etabının tamamlanmasıyla birlikte Turgutlu’nun vizyonunun çok farklı bir noktaya taşınacağını ifade etti.