Kosova Büyükelçisi’nden Kent Müzesi’ne Övgü Dolu Sözler

Turgutlu Belediyesi tarafından Turgutlu’ya kazandırılan Kent Müzesi 7’den 77’ye her kesimin beğenisini kazanmaya devam devam ediyor. Turgutlu’ya bir takım ziyaretler için gelen Kosava’nın Türkiye Büyükelçisi Avni Spahiu, Belediye Başkanı Turgay Şirin tarafından Kent Müzesi’nde ağırlanırken Büyükelçi Spahiu, Turgutlu tarihine ışık tutan müze için övgü dolu sözler sarf etti. (27.11.2018 - 14:00)

Kosova Büyükelçisi’nden Kent Müzesi’ne Övgü Dolu Sözler

Ziyarete açıldığı günden buyana onbinlerce vatandaş tarafından ziyaret edilen Turgutlu Kent Müzesinin misafiri Kosava’nın Türkiye Büyükelçisi Avni Spahiu oldu. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin tarafından müzede ağırlanan Büyükelçi Spahiu Turgutlu’nun tarihine ışık tutan Kent Müzesi için övgü dolu sözler sarf etti. Müze sorumlusu Mehmet Gökyayla’nın bilgilendirmeleri ile Turgutlu’nun tarihi hakkında bilgi sahibi olduğunu belirten Büyükelçi Spahiu, “Anlatınlar ve gördüklerim son derece muhteşem. Turgutlu’nun tarihi gerçekten bu müzede çok iyi sergileniyor. Turgutlu’ya gelen ve tarihi ile ilgili bilgi sahibi olmak isteyen herkesin ziyaret etmesi gereken bir yer. Ben başta Belediye Başkanı Turgay Şirin olmak üzere müzenin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Büyükelçi Spahiu’ya övgü dolu sözleri için teşekkür eden Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Bir takım ziyaretler için ilçemizde bulunan Kosava’nın Türkiye Büyükelçisi Avni Spahiu’yu Turgutlu’muzda ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduk. Kendisine Turgutlu’muz ve Kent Müzesi için sarf ettiği övgü dolu sözler için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.