Onlar Hayvanların Kahramanı Oldu

Turgutlu Belediyesi 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde farklı bir etkinlik ile çocuklara hayvanların kahramanı olma fırsatı tanıdı. Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerince hazırlanan etkinlikte çocuklara hayvan sevgisini aşılama amaçlı kuş, kedi ve köpeklere yem vermesini sağlayarak onları hayvanların kahramanı ilan etti. (04.10.2018 - 16:30)

Onlar Hayvanların Kahramanı Oldu

4 Ekim Hayvanları Koruma günün Turgutlu Belediyesi bir etkinlik düzenleyerek çocuklara hayvan sevgisini aşılama adına çalışma gerçekleştirdi. İlçe genelinde çocuklara ve gençlere kuş, kedi ve köpeklere verilmek üzere paket hazırlayan Turgutlu Belediyesi hazırladıkları bu paketleri çocuklara verdi. Paketlerin üzerlerine ‘Hayvanların Kahramanı Oldun, Lütfen Sen de Kedi, Köpek, Kuş Besler Misin’ yazılı not ile çocuklara hayvanların kahramanı olma fırsat tanıdı. Amaçlarının çocuklara hayvan sevgisini aşılamak olduğunu belirten Sosyal İşler Müdürü Metin Akgül, “Çocuklarımıza ve gençlerimize farkındalık oluşturmak için hayvanların da bir canlı olduğunu, onlara sahip çıkılması gerektiğini, yardım edilmesi gerektiğini öğretmek ve hayvan sevgisini aşılamak için böyle bir etkinlik düzenledik. Onlara kedilere, köpeklere ve kuşlara vermek için yem paketleri verdik ve üzerlerine ‘Hayvanların Kahramanı Oldun, Lütfen Sen de Kedi, Köpek, Kuş Besler Misin’ notu düştük. Çocukları çok hoşlarına gitti ve hayvan sahiplenebileceklerini de öğrenmiş olarak hayvanların kahramanı oldular” dedi.