Özel Öğrenciler O Ses TURBEM’de Gönüllerince Eğlendiler

Turgutlu Belediyesi Eğitim ve Gençlik Merkezi (TURBEM) öğrencileri 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde farklı bir etkinliğe imza attılar. Firdevs Gürel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Merkezi öğrencileri ile birlikte O Ses TURBEM’i canlandırarak söyledikleri şarkılar ile gönüllerince eğlendiler. (03.12.2018 - 14:00)

Özel Öğrenciler O Ses TURBEM’de Gönüllerince Eğlendiler

Turgutlu Belediyesi Eğitim ve Gençlik Merkezi (TURBEM) öğrencileri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde farklı bir etkinliğe imza attılar. Firdevs Gürel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Merkezi öğrencileri ile birlikte O Ses TURBEM’i canlandırarak söyledikleri şarkılar ile gönüllerince eğlendiler.

3 Aralık dünya Engelliler Günü Turgutlu’da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Turgutlu Belediyesi Eğitim ve Gençlik Merkezi (TURBEM) öğrencileri de bu özel günde farklı bir etkinliğe imza attılar. Firdevs Gürel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Merkezi öğrencilerinin yarışmacı olarak katıldığı O Ses TURBEM’i canlandıran öğrenciler, söyledikleri şarkılar ile TURBEM öğrencilerinden oluşan jüriyi ikna etmeye çalıştılar. Birbirinden renkli görüntülere sahne olan etkinlik sonunda bir açıklama yapan Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Sosyal İşler Müdürlüğümüz bünyesinde bulunan Turgutlu Belediyesi Eğitim ve Gençlik Merkezi (TURBEM) öğrencileri 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde O Ses TURBEM isimli şarkı yarışması düzenlediler. Yarışmaya katılan Firdevs Gürel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Merkezi öğrencileri de söyledikleri şarkılar ile jüriyi döndürmeye çalıştılar. Tabi burada amacımız bir farkındalık oluşturmak ve özel öğrencilerimize imkan verildiğinde neler yapabildiklerini gösterebilmekti. Sesiniz çıkmasa da her zaman şarkı söyleyebilirsiniz. Bizi insan yapan kollarımız, bacaklarımız, yüzümüz sesimiz değil, kalbimizdir. Yeter ki kalbimiz, ruhumuz engelli olmasın. Lütfen onlarla aramızda engel değil köprü kuralım” dedi.