Turgutlu’daki Dost Elimiz Selendili Çocukları da Isıttı

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’in söz verip hayata geçirdiği Dost Eli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezi’nin verdiği hizmetler Turgutlu sınırlarını aşarak bu kez Selendi’ye uzandı, Selendili çocukları ısıtan yardıma dönüştü. Hayırseverlerin destekleriyle günden güne büyüyerek büyük bir aile olan merkez, ‘Çocuklar Üşümesin’ projesini adı altında Selendi Pınarlar Şehit Savcı Ethem Ekim İlkokulu öğrencilerine kışlık kıyafet yardımında bulundu. (23.10.2018 - 15:41)

Turgutlu’daki Dost Elimiz Selendili Çocukları da Isıttı

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’in üzerinde hassasiyetle durarak hayata geçirdiği Dost Eli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezi aracılığıyla ihtiyaç sahibi öğrencilerin yüzü kışlık kıyafet yardımıyla güldü. Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ‘Çocuklar Üşümesin’ projesi başlatılarak, Dost Eli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezi aracılığıyla Selendi ilçesinin Pınarlar Şehit Savcı Ethem Ekim İlkokulu’nda öğrenim gören öğrencilere kıyafet yardımında bulunuldu. Hayırsever Turgutlulular’ın destekleriyle çocukların ve ailelerin yüzlerini güldürebilmiş olmanın memnuniyetini yaşadıklarını belirten Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Sosyal İşler Müdürlüğümüze bağlı Dost Eli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezimiz aracılığı ile hayırseverlerimizin destekleriyle bağışlanan kıyafetleri ‘Çocuklar Üşümesin’ projesi ile ihtiyaç sahibi öğrencilerimize dağıtılmaya başlattık. Bu kapsamda Selendi ilçemizin Pınarlar Şehit Savcı Ethem Ekim İlkokulu’nda eğitim öğretim gören öğrencilerimize kış mevsimi öncesi kıyafetlerini teslim ettik. Amacımız yaklaşan soğuk kış günlerinde öğrencilerimizin ve çocuklarımızın Turgutlu Belediyesi’nin sıcaklığını yanlarında hissetmelerini sağlamaktır. Öğrencilerimiz kıyafetlerini güle güle kullansınlar. Her birine başarılı bir eğitim-öğretim yılı diliyorum” dedi. Pınarlar Şehit Savcı Ethem Ekim İlkokulu Müdürü Ali İhsan Altuncu da Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ve ekibine destekleri için teşekkür etti.

Siz de Proje Ortağı Olabilirsiniz

Dost Eli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezi aracılığıyla Çocuklar Üşümesin Projesi’ne destek vermek isteyen vatandaşlar ve hayırseverler Turgutlu Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvurabilir ya da 0236 313 2727’den dahili 2129 nolu telefonu arayarak bilgi alabilir.