Turgutlu Belediyesi Ekiplerinden Çöp Ev Temizliği

Turgutlu Belediyesi halk sağlığının korunması adına çalışmalarına devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından bir çöp evin daha temizliği gerçekleştirildi.

Turgutlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bir vatandaşın Cumhuriyet Mahallesi Karaboğa Sokak üzerinde bulunan bir evin temizlenmesiyle ilgili Turgutlu Kaymakamlığına talepte bulunmasının ardından harekete geçti. Ekipler tarafından çok sayıda çöpün bulunduğu, kökü kokuların yayıldığı, halk sağlığını tehlikeye atan, vatandaşlara rahatsızlık veren evde yoğun bir temizlik çalışması yapıldı.

Turgutlu Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Temizlik İşleri Müdürü Evren Erbaş, “Kentimizde halk sağlığını tehlikeye atan metruk binaların temizliğine dikkat ediyoruz. Vatandaşlarımızın talebi üzerine çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür eder, kolaylıklar dilerim” dedi.