#

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteni 46. Bölümü Yayınlandı

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteninin 46. bölümü yayınlandı. Bülten videosu, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

Turgutlu Belediyesinin 2022 yılının başından itibaren haftalık olarak yayınladığı haftalık haber bülteninin 46. Bölümü kamuoyuyla paylaşıldı. Bültende bu hafta; Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi 2022 yılı ikinci dönem faaliyet ve bilgilendirme toplantısında Başkan Çetin Akın’ın yaptığı açıklamalar, Turgutlu Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısında Ergenekon Kavşağı, Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi’nde yapılması planlanan atık su arıtma tesisiyle ilgili gelişmelerin son durumunun paylaşılması, Turgutlu Belediyesi tarihinin en büyük yatırımı olarak hayata geçirilecek olan Sanayi Çarşısı projesinin inşaat alanında Başkan Çetin Akın’ın incelemelerde bulunması ile Başkan Çetin Akın’ın hafta boyunca gerçekleştirdiği incelemeler ve ziyaretler yer aldı. Bültende ayrıca Başkan Yardımcısı Fırat Honaz ile Ahmet Daşkan’ın katıldığı programlar, Turgutlu Belediyesi Dağcılık Akademisi’nin (TURBELDAK) yürüyüş etkinliği, Turgutlu Kent Müzesi tarafından düzenlenen Müze Sohbetleri programı, Turgutlu Belediyesi ve Turgutlu Kadınlar Kulübü Yardımlaşma Derneği iş birliğiyle düzenlenecek olan “2. Toplu Sünnet Şöleni” kayıtları hakkında bilgilendirme ile Fen İşleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin hafta boyunca sürdürdüğü çalışmalar paylaşıldı.

Haftalık Haber Bülteni, her hafta salı günü Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında yayınlanıyor.