Turgutlu Belediyesi Başkanvekili Ercan ve Başkan Yardımcısı Honaz’dan Esnafa Ziyaret

Turgutlu Belediyesi Başkanvekili Aydın Ercan ve Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, Erbiller Sanayi Sitesi’nde yağıştan etkilenen esnafı ziyaret etti. Başkanvekili Aydın Ercan ve Başkan Yardımcısı Fırat Honaz ayrıca Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Eren Bülbül sokakta başlayan yol yenileme çalışmalarını incelemelerde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde meydana gelen yoğun yağıştan olumsuz yönde etkilenen Erbiller Sanayi Sitesi esnafını Turgutlu Belediyesi Başkanvekili Aydın Ercan ve Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkanvekili Aydın Ercan ve Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, Erbiller Sanayi Sitesi’ndeki ziyaretinin ardından Özyurt Mahallesi Eren Bülbül sokakta başlayan yol yenileme çalışmalarını yerinde inceleyerek Fen İşleri Müdürü Elif Ceren Müftüoğlu’ndan çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Erbiller Sanayi Sitesi’nde kentimizde meydana gelen yoğun yağıştan olumsuz etkilenen esnafımızı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Ardından Özyurt Mahallemiz Eren Bülbül sokakta başlayan yol yenileme çalışmalarını incelemelerde bulunduk. Turgutlu Belediyesi olarak kentimiz ve vatandaşlarımız için gece gündüz demeden sahada olmaya devam edeceğiz” dedi.