#

Turgutlu Belediyespor Erkek Voleybol Takımından 3-2’lik Galibiyet

Turgutlu Belediyespor Erkek Voleybol Takımı kendi evinde oynadığı maçta rakibi Cavidil Spor’u 3-2 yenerek galibiyet serisine bir yenisini daha ekledi.

Turgutlu Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, 2. Ligin 21. Haftasında Denizli temsilcisi Cavidil Spor’u evinde ağırladı. Kıran kırana geçen ve beş sette tamamlanan maçta Turgutlu Belediyespor Erkek Voleybol Takımı rakibini 25-11, 25-21, 25-18, 25-18 ve 15-13’lük skolarla 3-2 yenmeyi başararak on üçüncü galibiyetini elde etti. Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz da maçı tribünden takip etti.

Turgutlu Belediyespor Erkek Voleybol Takımı 22. Haftadaki maçını ise Gebze Gençlik Hizmetleri ile oynayacak. Deplasmanda gerçekleşecek karşılaşma 7 Mart Pazar Günü, saat 14:00’da başlayacak.

Erkek voleybol takımının son galibiyeti hakkında açıklamada bulunan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Turgutlu Belediyespor As Başkanı Fırat Honaz, “Erkek Voleybol Takımımız kendi evinde rakibi Cavidil Spor’u 3-2 yenerek bir kez daha galibiyet sevincini yaşattılar. Bu yılki başarılı performansıyla Turgutlumuzu dördüncü sırada temsil eden Erkek Voleybol Takımımızı tebrik ediyor, önümüzdeki haftaki karşılaşması için de şimdiden başarılar diliyorum” dedi.