#

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımının TKBL’deki İlk Rakibi Karşıyaka Çarşı Koleji

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ndeki (TKBL) ilk maçında Karşıyaka Çarşı Koleji ile karşı karşıya gelecek. Vali Hüseyin Öğütcen Spor Salonu’nda gerçekleşecek karşılaşma 10 Ekim Pazar günü (yarın), 18:00’da başlayacak.

Türkiye Basketbol Federasyonun davetlisi olarak bir üst lige yükselen Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı ilk maçına çıkmaya hazırlanıyor. Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, TKBL’deki ilk maçını Karşıyaka Çarşı Koleji ile oynayacak. Rakip takımın evinde gerçekleşecek karşılaşmanın başlangıç düdüğü ise 10 Ekim Pazar günü (yarın) saat 18:00’da çalacak.

TKBL’deki ilk maça çıkacak olmanın heyecanın yaşandığını belirten Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Asbaşkanı Fırat Honaz, “Bir üst lige yükselmemizin ardından ilk maçımıza çıkmanın heyecanını yaşıyoruz. Kendine güvenen, iddialı ve başarılı bir takımız. Kadın Basketbol Takımımızın yarınki maçta güzel sonuçlar elde edeceğine inanıyor, ilk karşılaşmasında takımıza gönülden başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.