#

2021 yılını umutla, sevinçle karşılayacağız”

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın yeni yıl mesajı yayınladı. Yeni yılın sağlık, barış, mutluluk, huzur getirmesini temenni eden Başkan Çetin Akın, 2021 yılında herkes için güzel olayların yaşanmasını diledi.

Başkan Çetin Akın yeni yıl mesajında şu ifadelere yer verdi:

“2020 yılı Turgutlumuz, ülkemiz ve tüm dünya için oldukça zor bir yıl oldu. Bu yıl Elazığ ve İzmir’de iki büyük deprem yaşadık. Birbiri ardına gelen şehit haberleriyle içimiz yandı. Son olarak bütün dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını bizlerin de hayatını çok yakından etkiledi, sevdiklerimizi, yakınlarımızı ne yazık ki korona virüs nedeniyle kaybettik. Yaşadığımız tüm olumsuzluklara rağmen 2020 yılını geride bırakıp 2021 yılını umutla, sevinçle karşılayacağız.

Yeni yılın Turgutlumuza, ülkemize ve dünyaya tüm güzellikleri beraberinde getirmesini diliyor, ülke olarak çağdaş ve aydınlık bir geleceğe emin adımlarla yürümeyi, tüm insanların sağlık, barış, mutluluk ve huzur içerisinde yaşamasını temenni ediyorum. Tüm hemşehrilerimin ve yurttaşlarımızın yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum.”