57. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Turgutlu’dan Geçecek

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Turgutlu’dan geçecek.

57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun (Tour of Türkiye) 4. etabı olan 147 kilometrelik İzmir (Konak) - Manisa (Spil) etabı 13 Nisan Çarşamba günü başlayacak. 147 kilometrelik dördüncü etap, Turgutlu’nun Irlamaz ve Çepnibektaş Mahallelerinden geçerek Manisa’da sona erecek. 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu ekibinin Turgutlu güzergahı giriş ve çıkışlarında herhangi bir sorun ile karşılaşmaması için Turgutlu Belediyesi, Turgutlu Kaymakamlığı, Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü, Turgutlu İlçe Jandarma Komutanlığı, Turgutlu İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Turgutlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü çeşitli tedbirler aldı.

57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, 1915 Çanakkale Köprüsü'nden geçerek Ege’den Trakya’ya ilerleyecek. Kıtalararası dev organizasyonun final etabı 17 Nisan Pazar günü İstanbul'da sona erecek.