AKM Çocuk Tiyatro Ekibi İzleyicilerin Büyük Beğenisini Topladı

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Atatürk Kültür Merkezi Çocuk Tiyatro Ekibi’nin hazırladığı “Torbalar Gözaltı-Junior” Show tiyatro oyunu izleyicilerden tam not almayı başardı.

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Atatürk Kültür Merkezi Çocuk Tiyatro Ekibi muhteşem bir oyuna daha imza attı. TUTSO Konferans Salonu’nda perdelerini açan, yönetmenliğini Aysel Baylan’ın üstlendiği iki skeçlik komedi türündeki “Torbalar Gözaltı-Junior” Show oyunu kahkaha dolu anlar yaşattı. Atatürk Kültür Merkezi Çocuk Tiyatro Ekibinin performansları salonu dolduran izleyicilerin büyük beğenisini toplarken çocuk seyirciler de keyifli dakikalar yaşadı.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Çocuk tiyatro ekibimiz çok başarılı, eğlenceli bir oyunla her yaştan tiyatro severlerimizle buluştu. Oyunun yönetmeni Aysel Baylan başta olmak üzere bütün ekibimize, salonu dolduran izleyicilerimize ve oyunda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.