AKM Çocuk Tiyatro Grubu Takdir Topladı

Turgutlu Belediyesinin çocukları tiyatroyla buluşturduğu “Çocuk Olmak” oyunu çocukların ve ailelerin büyük beğenisini topladı.

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Atatürk Kültür Merkezi Çocuk Tiyatro Grubu takdir toplayan bir oyuna daha imza attı. Mesadet Özcan Konferans Salonu’nda perdelerini açan, yönetmenliğini Aysel Baylan Buruk’un üstlendiği dört skeçlik “Çocuk Olmak” oyunu unutulmayacak anlar yaşattı. Atatürk Kültür Merkezi Çocuk Tiyatro Grubunun performansları salonu dolduran minik seyircilerinden ve ailelerinden tam not aldı.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Atatürk Kültür Merkezi Çocuk Tiyatro Grubumuz eğlenceli bir oyunla seyircimizin karşısına çıktı. Oyunun yönetmeni Aysel Baylan Buruk başta olmak üzere tüm ekibimize, izleyicilerimize ve oyunda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Her yaştan hemşehrimizi tiyatroyla buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.