AKM Kütüphanesinde Yeni Saat Düzenlemesi

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Atatürk Kültür Merkezi (AKM) bünyesinde yer alan kütüphane haftanın altı günü hizmet verecek şekilde düzenlendi.

“Öğrenci dostu şehir” projesi kapsamında pek çok çalışmaya imza atan Turgutlu Belediyesi, ikinci dönemde eğitimlerine online olarak devam edecek olan üniversite öğrencileri ile deprem bölgesinden Turgutlu’ya gelen öğrencilerin rahat ve konforlu bir ortamda ders çalışması adına Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı AKM binası içerisinde yer alan kütüphanede yeni saat düzenlemesine gitti. AKM Kütüphanesi bundan böyle haftanın altı günü açık olacak. Kütüphane, hafta içi 08:30-20:00, cumartesi günü 08:30-17:00 saatleri arasında hizmet verecek.

Öğrencilerden gelen talepler doğrultusunda bu şekilde bir karar alındığını belirten Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Atatürk Kültür Merkezimiz içerisindeki kütüphanemizi yoğun olarak kullanan öğrencilerimizin talepleri doğrultusunda kütüphanenin hizmet süresini uzattık. Öğrencilerimizin en iyi koşullarda sınavlarına hazırlanmaları, derslerini rahat bir şekilde çalışabilmeleri için öğrencilerimize tüm kolaylıkları sağlamaya devam edeceğiz” dedi.