#

AKM Tiyatro Ekibi Usta Oyuncularla Festivalde Bir Araya Gelecek

Turgutlu Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Üniversite Tiyatro ekibi ve Turgutlu Belediyesi Tiyatro Ekibi Bornova Belediyesinin düzenlediği Oyunculuk Festivaline katılacak.

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı AKM Üniversite Tiyatro ekibi Turgutlu Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Belediyesinin katkılarıyla Bornova Belediyesi tarafından düzenlenen Oyunculuk Festivaline katılarak usta oyunculardan eğitimler alacak.

İzmir Bornova’da yer alan Karaçam Piknik Alanında düzenlenecek ve 3 gün sürecek festival 28 Ağustos Cuma günü başlayacak. Festival kapsamında AKM Üniversite Tiyatro ekibi ve diğer katılımcılar üç gün boyunca Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu Yönetmeni, eğitmenleri ile herkesin yakından tanıdığı usta ve başarılı oyuncularla bir araya gelerek eğitimlere katılma imkanına sahip olacaklar. Bununla birlikte festival süresi boyunca tüm katılımcılar ormanda çadırda kalarak kamp yaşamını deneyimleme fırsatına da sahip olacaklar. Pandemi sebebiyle de eğitimler ve kamp sırasında sosyal mesafe ve hijyen kurallarına da ayrıca uyulacak.

AKM Üniversite Tiyatro ekibinin de yer alacağı Oyunculuk Festivali ile ilgili görüşlerini paylaşan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Turgutlu’muzu sahneledikleri oyun ve performanslarla başarıyla temsil eden AKM Üniversite Tiyatro ekibimiz ve Belediyemiz tiyatro ekibi, aralarında belediyemizin de olduğu ve diğer belediyelerin katkılarıyla, Bornova Belediyesi tarafından düzenlenen Oyunculuk Festivaline katılacaklar. Üç gün boyunca sürecek festivalde usta ve başarılı oyunculardan, eğitmenlerden çok değerli eğitimler alacaklar, birlikte bir arada olma fırsatına sahip olacaklar. Tiyatro ekibimizin her zaman olduğu gibi Turgutlu’muzu ve belediyemizi festivalde de en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyor, festivalin tiyatro ekibimiz ve diğer tüm katılımcılar için en iyi şekilde geçmesini temenni ediyorum” dedi.