Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Lise Tiyatro Ekibi Ayakta Alkışlandı

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Lise Tiyatro Ekibi tarafından sahnelenen “Sen Hiç Ateş Böceği Gördün Mü?” salonu dolduran izleyicilerden tam not aldı.

Ünlü yönetmen ve oyuncu Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı “Sen Hiç Ateş Böceği Gördün Mü?” oyunu Turgutlu’da tiyatroseverlerle buluştu. Atatürk Kültür Merkezi Lise Tiyatro Ekibinin sahnelediği, yönetmenliğini Aysel Baylan Buruk’un üstlendiği 2 perdelik oyun, TUTSO Konferans Salonu’nu hıncahınç dolduran seyircilerin beğenisini ve takdirini topladı. AKM Lise Tiyatro Ekibi, oyun sonunda ayakta alkışlandı.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “AKM Lise Tiyatro Ekibimiz ünlü yönetmen ve oyuncu Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı ‘Sen Hiç Ateş Böceği Gördün Mü’ oyununu kendi yorumlarıyla sahneledi. AKM Lise Tiyatro Ekibi oyuncularımıza, oyunun yönetmeni Aysel Baylan Buruk’a ve salonu dolduran seyircilerimize çok teşekkür ederim. Kültür ve sanat faliyetlerimiz artarak devam edecek” dedi.