#

Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenlikleri Konser ve Gösterilerle Devam Ediyor

Turgutlu Belediyesinin düzenlediği Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Şenlikler kapsamında 5 Eylül Pazar günü Halk Oyunları Gösterileriyle seyir keyfi yaşanacak, Türk Halk Müziği Konseriyle de kulakların pası silinecek.

Turgutlu, Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenlikleriyle konser, söyleşi ve gösterilerle dolu bir haftaya geçirmeye devam ediyor. 5 Eylül Pazar günü ilk olarak “En Güçlü Kim?” Sokak Tiyatrosu ekibi saat 17:00’da Mustafa Kemal Mahallesi İsmail Kırdar Parkı’nda, saat 18:00’da İstasyonaltı Mahallesi Düğün Salonu önünde; saat 19:00’da Yıldırım Mahallesi Huzurevi Parkı’nda çocukları tiyatroyla buluşturacak. Ardından Turgutlu Belediyesi Halk Oyunları Ekibi hazırladıkları gösteriyle seyircinin karşısına çıkacak. Gecenin sonunda ise Turgutlu Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu birbirinden eşsiz eserleri seslendirecek. “Türk Halk Müziği Konseri ve Halk Oyunları Gösterileri” etkinliği 5 Eylül Pazar günü saat 20:30'da Ergenekon Mahallesi Amfitiyatro’da gerçekleşecek.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Belediyemiz Halk Oyunları Ekibi ve Türk Halk Müziği Korosu unutulmaz bir geceye imza atacak. Türkülerimizi dinleyeceğimiz, pek çok yöreye ait oyunları izleyeceğimiz bu güzel akşama tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi.