Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenlikleri Muhteşem Bir Konserle Sona Erecek

Turgutlu Belediyesinin düzenlediği Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenlikleri, 7 Eylül Turgutlu’nun kurtuluşun 99. yıl dönümünde Gülben Ergen konseriyle sona erecek.

Turgutlu Belediyesi Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenlikleri muhteşem bir konserle sona erecek. Ünlü sanatçı Gülben Ergen’in sahne alacağı ve en sevilen şarkılarını seslendireceği şenlikte, aynı zamanda Turgutlu’nun düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümü de kutlanacak. 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Alanı’nda gerçekleşecek konser saat 21:30’da başlayacak.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “30 Ağustos Zafer Bayramı’nda başlayan Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenliklerimiz sevilen sanatçı Gülben Ergen’in vereceği konserle sona erecek. Tıpkı 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızı coşkuyla kutladığımız gibi Turgutlu’muzun kurtuluşu coşkusunu da Gülben Ergen konseriyle taçlandıracağız. Tüm hemşehrilerimizi 7 Eylül Salı günü 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Alanımıza davet ediyorum. Gelin hep birlikte Turgutlu’muzun kurtuluşunu sevinçle kutlayalım” dedi.