#

Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenliklerinde “Geldikleri Gibi…” Rüzgarı Esecek

Turgutlu Belediyesi Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenlikleri Mustafa Başgülşen’in tek kişilik gösterisi “Geldikleri Gibi…” ile devam ediyor. “En Güçlü Kim?” Sokak Tiyatrosu ise son gününde üç mahallede daha çocuklarla bir araya gelecek.

Turgutlu Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenliklerinin sekizinci gününe “Geldikleri Gibi…” gösterisi damga vuracak. Ana Haber Sunucusu Mustafa Başgülşen’in Çanakkale ve Kurtuluş Savaşları ile Cumhuriyetin ilk yıllarına ait 100 anekdot ve bilgiyi 2 perde halinde izleyiciyle buluşturduğu “Geldikleri Gibi…” 6 Eylül Pazartesi saat 21:00’da Eski Belediye Binasında sahnelenecek.

Bir hafta boyunca çocuklara eğlenceli zamanlar yaşatan, tiyatroyu sevdiren “En Güçlü Kim?” Sokak Tiyatrosu son gününde saat 17:00’de Musacalı Mahallesi Köy Meydanı, saat 18:00’de İzzettin Mahallesi Meydanı ve saat 19:00’da ise Arnavut Zeynel Parkı’nda oyunlarını sahneleyecekler.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Başarılı projelere imza atmış, Atatürk ve Cumhuriyet sevdalısı Mustafa Başgülşen, büyük beğeni toplayan ‘Geldikleri Gibi…’ gösterisiyle şenliğimizin konuğu olacak. Ülkemizin hangi zorluklar ve şartlar altında kurtarıldığını gözler önüne seren bu gösteriye tüm hemşehrilerimizi bekliyorum” ifadelerini kullandı.