#

Barış Yarkadaş Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenliklerinde

Turgutlu Belediyesi, Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenlikleri kapsamında gazeteci-yazar Barış Yarkadaş’ı okurlarıyla buluşturacak.

Konserler, tiyatrolar, çocuk şenlikleri ve daha birçok etkinlikle Turgutlulular’a dopdolu bir hafta yaşatan Turgutlu Belediyesi, önemli bir söyleşiye daha imza atıyor. Gazeteci - yazar, TV yorumcusu, CHP 25 ve 26. Dönem İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, okurları ve izleyicisi ile bir araya gelecek. 3 Eylül Cuma günü Eski Belediye Binasında gerçekleşecek söyleşi saat 19:00’da başlayacak.

Turgutlu Belediyesinin tiyatroyu çocukların ayağına getirdiği “En Güçlü Kim?” Sokak Tiyatrosunun 3 Eylül Cuma günkü durağı Çepnidere, Çatalköprü ve Osmancık Mahalleleri olacak. “En Güçlü Kim?” oyunu, Çepnidere Mahallesi Hacı Mukaddes Altan Okul Bahçesinde saat 17:00, Çatalköprü Muhtarlık Binası önünde saat 18:00; Osmancık Mahallesi Festival Alanı’nda ise saat 19:30’da perdelerini açacak.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Yazıları, yorumları ve izleyiciye aktardığı önemli bilgilerle gündemi belirleyen, her platformda korkusuzca doğruları söyleyen sevgili Barış Yarkadaş şenliğimizde bizleri yalnız bırakmıyor. Eski Belediye Binamızda, 3 Eylül Cuma günü yapılacak bu önemli söyleşiye tüm halkımızı davet ediyorum” şeklinde konuştu.