Başkan Akın: “1 Mayıs’ı bayram havası içerisinde geçireceğimiz günler çok yakın”

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 1 Mayıs’ın sömürüye karşı verilen onurlu bir mücadelenin tarihsel adı; sermayesi emek ve alın teri olan emekçilerin günü olduğunu ifade eden Başkan Çetin Akın, mücadelenin destekçisi, işçi haklarının koruyucusu olmaya devam edeceklerini söyledi.

Başkan Akın, mesajında şu ifadelere verdi:

“1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, sömürüye karşı verilen onurlu bir mücadelenin tarihsel adı; sermayesi emek ve alın teri olan emekçilerimizin günüdür. Biz biliyoruz ki emek, dünyadaki en kutsal hazinelerden biridir. Yaşadığımız zor ekonomik koşullar altında mücadele ederek hayatlarını idame ettiren tüm emekçi kardeşimiz bizim için birer kahramandır. Bizler bu zor günlerde bu ülkenin bir emekçisi olarak; işçiye, ekmek için dökülen alın terine ve emeğe değer veren bir anlayışa sahibiz. Göreve geldiğimiz günden bu yana emekçilerimizin yanında olmaya, onları ülkenin zorlu ekonomik koşullarına ezdirmeme gayretinde bulunduk. Türkiye’deki belediyeler arasında çalışanına en yüksek maaşı ödeyen belediyelerden biri olduk. Her zaman verilen mücadelenin destekçisi, işçi haklarının koruyucusu olmaya devam edeceğiz.

İşçilerimiz ve emekçilerimizin ne kan, ne gözyaşı sadece işleri için alın teri dökecekleri, 1 Mayıs’ı bayram havası içerisinde geçirecekleri günlerin çok yakın olduğunu ayrıca belirtmek istiyorum. Bahar güzel ve aydınlık günleri müjdeliyor. Adaletin, eşitliğin, barışın, kardeşliğin, dayanışmanın ve özgürlüğün hakim olduğu bir gelecek dileğiyle, tüm emekçi kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Yaşasın 1 Mayıs!”