#

Başkan Akın: “Bayramlar Sevgi ve Mutluluk İçerisinde Yaşamamız İçin Önemli Bir Fırsattır”

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın,Kurban Bayramı’nı yayınladığı mesajla kutladı.Kurban Bayramı’nda hoşgörü, paylaşma ve dayanışma duygularının hakim olmasını temenni eden Başkan Çetin Akın, ihtiyaç sahibi aileler için kurban bağışında bulunmak isteyen vatandaşlara “Sizden Gelen Bağışlarla Aş Olalım Sofralara” projesi aracılığı ile destek olmaya davet etti.

Başkan Çetin Akın Kurban Bayramı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bayramlar birlik, beraberlik ve yardımlaşma duygularının en yoğun yaşandığı; sevgi, saygı ve hoşgörünün zirveye çıktığı en özel günlerimizdir. Manevi duygularımızı güçlendiren, bizleri derin bağlarla birbirimize bağlayan bu kutlu günleri ayrı bir sevinç ve heyecanla yaşıyoruz. Sevgi, barış, kardeşlik, paylaşma ve dayanışma ikliminin hakim olduğu mübarek bayramlar, kırgınlık ve küskünlüklerin sona ererek huzur, mutluluk ve birlik içerisinde yaşamamız için önemli bir fırsattır.

Her zaman olduğu gibi bu bayramda da yardıma muhtaç, darda olan kardeşlerimizi unutmamalı, gerçekleştireceğimiz yardımlarla kardeşlik ve merhamet duygularımızı güçlendirmeliyiz. Turgutlu Belediyesi olarak Kurban Bayramı’nda da ihtiyaç sahibi ailelerimizin 'Sizden Gelen Bağışlarla Aş Olalım Sofralara' projemizle gönüllerine dokunacak, yüzlerini güldüreceğiz. Gelin bu bayram ihtiyaç sahibi ailelerimizin sofralarına bayramı yaşatalım. Bayramın asıl güzelliğini paylaşma ve dayanışma kültürünü gösterelim.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde kardeşliğin, hoşgörünün, paylaşımın ve dayanışmanın hakim olduğu nice bayramlar diliyor, tüm insanlığın, İslam Alemi’nin ve hemşehrilerimizin Kurban Bayramı’nı kutluyorum. Bayramın sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler getirmesi dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”