Başkan Akın Belediyesporlu Pehlivanları Edirne’ye Uğurladı

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde ter dökecek Turgutlu Belediyespor Güreş Takımı’nı Edirne’ye uğurladı.

Turgutlu Belediyesi Güreş Takımı, 662’ncisi düzenlenen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne bu yıl da katılarak Turgutlu’yu temsil edecek. 7-9 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne Turgutlu Belediyesi Güreş Takımı’ndan 14 pehlivan katılarak farklı kategorilerde mücadele edecek. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, er meydanına çıkacak olan Turgutlulu pehlivanlarla bir araya gelerek başarı dileklerini iletti.

Uğurlama programına Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ile birlikte Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bülent Gökmen, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Sorumlusu Emrah Kanık, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sorumlusu Metin Akgül katıldı.

Turgutlu’muzu en iyi şekilde temsil edeceklerine olan inancım tam”

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde mücadele edecek 14 pehlivanımızı Edirne’ye uğurladık. Turgutlu’muzu en iyi şekilde temsil edeceklerine olan inancımız tam. Umuyoruz ki sporcularımız Kırkpınar’dan madalyalarla dönecekler. Turgutlu Belediyespor Güreş Takımı’mıza başarılar diliyor, Ata sporumuza verdikleri önemden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.