#

Başkan Akın: “Çalışmalarımızı öz kaynaklarımızla yerine getiriyoruz”

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlar Yolu’nda gün içerisinde tamamlanan çalışmalarla ilgili incelemelerde bulundu. Başkan Çetin Akın ayrıca Ergenekon Mahallesi Muhtarı Arif Yaşar ile bir araya gelerek hayata geçirilmesi planlanan ek hizmet binası projesi hakkında görüşmelerini gerçekleştirdi.

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Turgutlar Yolu’nda yol yenileme çalışmaları kapsamında 3 bin 500 m2 parke taşı döşeme çalışmaları gerçekleştirildi. Turgutlu Belediyesinin öz kaynaklarıyla yapılan çalışmalar tamamlanarak Ramazan Bayramı öncesinde vatandaşların hizmetine sunuldu.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlar Yolu’ndaki parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyerek ekiplerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ergenekon Mahallesine müjde

Selvilitepe Mahalle sakinlerinin uzun yıllardır talep ettiği ve geçtiğimiz ay gerçekleşen açılış töreniyle hizmete sunulan Belediye Hizmet Noktasının ardından Ergenekon Mahallesine de yeni bir hizmet noktasının kazandırılması planlanıyor. Başkan Çetin Akın bu doğrultuda Ergenekon Mahalle Muhtarı Arif Yaşar ile bir araya gelerek hayata geçirilmesi planlanan hizmet noktası hakkında ön görüşmelerini gerçekleştirdi.

“Çalışmalarımızı Ramazan Bayramı’ndan önce hizmete sunacağız”

Uzun yıllardır sorun olan Turgutlar Yolu’ndaki yol sorununun da çözüme kavuşturulduğunu ifade eden Başkan Çetin Akın, “Turgutlar Yolu'nda tamamlanan parke taşı döşeme çalışmalarımızı yerinde inceleyerek çalışma arkadaşlarımıza kolaylıklar diledik. Ardından Ergenekon Mahallemizde hayata geçirmeyi planladığımız ek hizmet binasının ön görüşmelerini Muhtarımız Arif Yaşar ile gerçekleştirdik. Kendi öz kaynaklarımızla yaptığımız çalışmalarımız Turgutlu’muza ve hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.