Başkan Akın İmzayı Bu Kez Turkap A.Ş. Çalışanları İçin Attı

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Yapı Kredi Bankası yetkilileri ile bu kez Turkap A.Ş. çalışanları için protokol imzaladı. Turkap A.Ş. bünyesinde çalışan Turgutlu Belediyesi personeli 2160 TL promosyon ücreti alacak.

Başkan Çetin Akın’ın makamında gerçekleşen imza törenine Personel A.Ş. Genel Müdürü Orhan Eratıcı, Turkap A.Ş. Muhasebe Sorumlusu Şenay Özçağlar, Yapı Kredi Bankası Yetkilisi Mehmet Akif Özcan katıldı. İmzalanan protokole göre Turkap A.Ş.’ye bağlı Turgutlu Belediyesi personeli maaşlarını üç yıl süreyle Yapı Kredi Bankası’ndan alacak. Bununla birlikte Turkap A.Ş. çalışanlarına 2160 TL promosyon ücreti ödenecek.

Başkan Çetin Akın konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Belediyemiz Turkap A.Ş bünyesinde çalışan mesai arkadaşlarımızın maaşlarını 3 yıl süreyle Yapı Kredi Bankası'ndan almalarıyla ilgili görüşmelerimizi gerçekleştirdik. Yeni protokolün mesai arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diler, ödenecek olan 2160 TL promosyon ücretlerini sağlıklı günlerde harcamalarını temenni ederim” ifadelerini kullandı.