#

Başkan Akın Kadın Basketbol ve Erkek Voleybol Takımı Oyuncuları İle Bir Araya Geldi

Turgutlu Belediye Başkanı ve Turgutlu Belediyespor Başkanı Çetin Akın, Başkan Yardımcıları Fırat Honaz, Ahmet Daşkan ve Evren Erbaş Ser, Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol ile Erkek Voleybol Takımlarıyla yeni sezon öncesinde tanışma toplantısında buluştu.

Turgutlu Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen tanışma toplantısına Turgutlu Belediye Başkanı ve Turgutlu Belediyespor Başkanı Çetin Akın, Başkan Yardımcısı ve Belediyespor As Başkanı Fırat Honaz, Başkan Yardımcıları Ahmet Daşkan, Evren Erbaş Ser, Turgutlu Belediyespor Basketbol Takımı Şube Sorumlusu Ceyhan Önk, Kadın Basketbol Baş Antrenörü Serdar Babacan, Yardımcı Antrenör Musa Ölmez, Atletik Performans Koçu Bilen Hocaoğlu ve Kadın Basketbol Takımı oyuncuları katıldı.

Erkek Voleybol Takımı ile düzenlenen tanışma toplantısına ise Turgutlu Belediye Başkanı ve Turgutlu Belediyespor Başkanı Çetin Akın, Başkan Yardımcısı ve Belediyespor As Başkanı Fırat Honaz, Başkan Yardımcıları Ahmet Daşkan, Evren Erbaş Ser, Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Yener Baştürk ve Erkek Voleybol Takımı oyuncuları katıldı.

Tanışma toplantısında konuşan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Sporla büyüyen gençlik projesi kapsamında geçtiğimiz yıl kurduğumuz kadın basketbol ve erkek voleybol A takımlarımız oynadıkları her maçta Turgutlu’muzu başarıyla temsil ettiler. Bu sene ise Kadın Basketbol Takımımız Kadınlar Bölgesel Basketbol Liginde, Erkek Voleybol Takımımız ise 2. Ligde mücadele edecek. Takımlarımızın yeni sezonda sakatlıklardan uzak başarılı bir sezon geçirmelerini diliyorum” dedi.